11. 8. 2015

Vdaná mladá paní

Všechno dobře dopadlo a já už si přes dva měsíce užívám novomanželství. 
A musím se pochlubit, že svatba byla samozřejmě nejkrásnější na světě :)
Jsem strašně ráda, že všechno vyšlo, tak jak mělo a ještě líp. Bylo to skvělý, moc ráda na náš velký svatební den vzpomínám a klidně bych si ho dala znovu (pokud by vyšel stejně).


Pár zajímavostí ze svatby. 
Byl nejteplejší den z celého června, v letohrádku Hvězda byl k radosti všech příjemný chládek. Nevěsta z nervozity dostala při příchodu k ženichovi záchvat smíchu. Poté se začala klepat a ženich ji po celou dobu musel podpírat. Ke změně příjmení i přes protesty nevěsty došlo, stále si nemůže zvyknout. Naši drsní kamarádi byli naměkko. Hodně se plakalo, nevěsta to zvládla velmi vkusně, ikdyž měla pocit, že začne hystericky řvát na celou Hvězdu. Divoce se tančilo, doporučujeme kapelu Tram tram. Novomanželé mají nejlepší kamarády, kteří jim zajistili perfektní program, pomoc s výzdobou, úpravu nevěsty v docela hezkou holku a bez nich by to prostě nebylo ono. Nejmladšímu účastníkovi svatby byli 3 měsíce a byla to ještě hezčí Anča než nevěsta. Nevěsta šla spát v pět ráno, ženich v šest. Nevěsta je velmi pyšná, že se opila až po půlnoci a ráno jí bylo dobře. Pila oblíbený rum. Při focení byla fotící skupinka pozvána na luxus vínko a milou návštěvu k úplně cizím lidem. Rodiče i přes velkou počáteční nedůvěru byli z celého dne prý nadšení, a to je moc fajn. Svatební cesta proběhla v Tatrách. A nejhezčí fotky, které tu vidíte, nafotil skvělý fotograf Pepa Havlín! 


Nechci být sentimentální dojatá nevěsta....ale to bylo tak krásný! :)

2 komentáře:

  1. No páni! Páni! Moc a moc gratuluji a máte neskutečně nádherné fotografie! Vážně krása!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme moc!:)
    Z fotek jsem taky nadšení, chtěli jsme něco přirozenějšího, pózovali tak akorát podle našeho vkusu a pan fotograf byl ještě moc fajn člověk.

    OdpovědětVymazat